Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
yaroo68 iga.mojanorwegia jmakara (3015 niezalogowanych)
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
timi napisał:
uważajcie w Oslo na niego on mam kosy i opłaca jak kogoś innego sprzeda za kasę żeby więcej zarobić bramki nie płaci za mieszkanie nie płaci tak ludzi oszukiwała

Nie bronie absolutnie bohaterow ze zdjec..ale tak samo jak ich,tak i ciebie nie powinno byc w No..pownniscie wszyscy siedziec w jednej wsi,pod jednym zapizialym polskim sklepem..
Naucz sie pisac jebany analfabeto! Obrazasz jezyk polski..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Janin napisał:
timi napisał:
uważajcie w Oslo na niego on mam kosy i opłaca jak kogoś innego sprzeda za kasę żeby więcej zarobić bramki nie płaci za mieszkanie nie płaci tak ludzi oszukiwała

Nie bronie absolutnie bohaterow ze zdjec..ale tak samo jak ich,tak i ciebie nie powinno byc w No..pownniscie wszyscy siedziec w jednej wsi,pod jednym zapizialym polskim sklepem..
Naucz sie pisac jebany analfabeto! Obrazasz jezyk polski..
...nie wysilaj sie bo nawet nie wiadomo czy on czytać potrafi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Czuje sie jak na maturze: co mial autor na mysli piszac tekst?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Jens Vierny
(Jensvierny)
Nowicjusz
Warto by dodać tutaj jeszcze kilka innych sylwetek polaczków-krętaczków by ustrzec niektórych przed podejmowaniem pracy u takich szmaciarzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Karol.Ky napisał:

Makumba tez sie zastanawiac o czym on pisac , moze on tez byc krolem wioski?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
timi napisał:
dobre ziomuś nie złe uśmiałem się jebany ty jesteś analfabeto hehehhe czytać może potrafią z tępy jesteś czy jak baranie jak na ciebie taki frajer w padnie co dalej okradnie cie ziomuś szkoda słów daj se siana i nie pisz jaja cię za swędzą cię

jak czytam twoje komentarze mam wrazenie ze mowisz innym jezykiem, calkiem podobnym do tego

hahahhaha

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
BiZi napisał:
Karol.Ky napisał:

Makumba tez sie zastanawiac o czym on pisac , moze on tez byc krolem wioski?

Jestem ciekaw czy ziomus umie tak mowic, skoro krol wioski?

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Jens Vierny
(Jensvierny)
Nowicjusz
Tak mniej więcej brzmiał pewien szmaciarz (szefunio-polaczek) w firmie w której pracowałem i pytałem "Co z pieniędzmi)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
timi napisał:
dobre ziomuś nie złe uśmiałem się jebany ty jesteś analfabeto hehehhe czytać może potrafią z tępy jesteś czy jak baranie jak na ciebie taki frajer w padnie co dalej okradnie cie ziomuś szkoda słów daj se siana i nie pisz jaja cię za swędzą cię

Przepraszam jesteś Polakiem?.... jeśli nie to napisz po Angielsku lub Norwesku, może zostaniesz zrozumiany i dostaniesz pomoc,używanie tłumacza Google nie jest dobre.

Ps.Jeśli jakimś cudem jesteś Polakiem....o kur... człowieku...rządzisz.
" ...są rzeczy na niebie i na ziemi o których się filozofom nie śniło...."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Sebastian napisał:
timi napisał:

Przepraszam jesteś Polakiem?.... jeśli nie to napisz po Angielsku lub Norwesku, może zostaniesz zrozumiany i dostaniesz pomoc,używanie tłumacza Google nie jest dobre.

Ps.Jeśli jakimś cudem jesteś Polakiem....o kur... człowieku...rządzisz.
" ...są rzeczy na niebie i na ziemi o których się filozofom nie śniło...."

on tego nie zrozumie, musisz pisac jego jezykiem

ziomus przepraszam jesteś Polakiem jeśli nie to napisz po angielsku lub norwesku hehehe może zostaniesz zrozumiany może i dostaniesz pomoc hehehe używanie tłumacza google nie jest dobre hehehe może ps jeśli jakimś cudem jesteś Polakiem ziomus o kur człowieku ziomus hehehe rządzisz
są rzeczy ziomus są na niebie hehehe i na ziemi się o których się filozofo nie śniło....się
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok